Superkarmy.pl - Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan ...
   » STRONA GWNA » KOT » PIELGNACJA » Higiena » » Recenzje Moje Konto  |  Zawarto koszyka  |  Zamwienie   
Kategorie
PIES

KOT

  YWIENIE

  ODYWKI, WITAMINY

  AKCESORIA

  PIELGNACJA

    Higiena

    Preparaty ochronne, rodowiskowe

    Przybory pielgnacyjne

    Szampony i odywki

    Preparaty przeciw pasoytom

  KOCIA TOALETA

  ZABAWKI

  DRAPAKI

  KSIKI, CZASOPISMA

ZWIERZTKA

PREZENTY

PTAKI DZIKIE

Producenci
Nowoci wicej
FLEXI Smycz automatyczna Classic Tape M tama 5m do 25kg czerwona
FLEXI Smycz automatyczna Classic Tape M tama 5m do 25kg czerwona
61,90z
Wyszukiwanie
 
Wpisz sowo aby wyszuka produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Informacje
Jak kupowa
Dostawa i wysyka
Sklepy w Poznaniu
Regulamin sklepu
Kontakt
sklep@superkarmy.pl

tel. 61 855 15 44
tel. 600 466 983

NASZE SKLEPY ZOOLOGICZNE
W POZNANIU


SMOCHOWICE
ul. Chodzieska 29
60-418 Pozna

pn-pt 11.30-18.30
so 10.00-14.00
tel./fax 61 855 15 44
tel. 600 466 983

RATAJE
Os. Owiecenia 53
61-208 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 887 11 22
tel. 600 466 983

WINOGRADY
Os. Wichrowe Wzgrze paw. 103
( wjazd od
ul. Murawa )
61-699 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 66 67 903
tel. 600 466 983

WINOGRADY-NEWA
Os. Wichrowe Wzgrze 121 paw.19
( wjazd od
ul. Poabskiej )
61-699 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 630 39 38
tel. 600 466 983

WINOGRADY
Os. Pod Lipami 104 A
( wjazd od
ul. Sowiaskiej )
61-640 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 600 466 983


WINIARY
ul. Pitkowska 105
60-648 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 600 466 983
tel. 668 582 988

WIERCZEWO
Ul. Leszczyska 192
61-411 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 832 59 27
tel. 600 466 983

STAROKA
Ul.Starocka 235
61-361 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 660 047 608
BIOFAKTOR OTOSOL pyn do czyszczenia uszu 100ml 31,00z
od Beata Krawczyk Data Dodania: pitek, 25 wrzesie 2009
wietny preparat do czyszczenia, dezynfekcji i pielgnacji uszu u psw i kotw. Mona go uywa na dwa sposoby:
1) tak jak zaleca producent - wkropli do uszu, wymasowa, pozwoli psu wytrzepa rozpuszczon woskowin i na koniec wytrze w rodku suchym wacikiem;
2) albo te wyczyci uszka wacikiem zwilonym preparatem (w przypadku mniejszego zabrudzenia ten sposb w zupenoci wystarcza).
Polecam !!! rodek wysokiej jakoci w przystpnej cenie !!! Starcza na dugo !!! Dziaa !!! Przetestowany na dwch owczarkach niemieckich, ktre dziki niemu nigdy nie miay powanej infekcji uszu !!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Powrt Napisz Recenzj

Do Koszyka

Koszyk wicej
...jest pusty
Polityka Prywatnoci

Dostawa,Patno

Zaloguj si
Adres E-mail:
Haso:

Nie pamitasz hasa?

Bezpieczne logowanie

Nowe konto
Sklepy - Pozna

Dowz - Pozna

Producent
Inne produkty
Powiadomienia wicej
Informuj mnie o aktualizacjach produktu BIOFAKTOR OTOSOL pyn do czyszczenia uszu 100ml
Dla Znajomego
 
Powiedz o tym produkcie komu, kogo znasz.
Recenzje wicej
BIOFAKTOR OTOSOL pyn do czyszczenia uszu 100ml
wietny preparat do czyszczenia, dezynfekcji i pielgnacji u ..
5 z 5 Gwiazdek!

Copyright © 2005 CDG Pozna
Powered by Webkreacje.pl