Superkarmy.pl - Royal Canin, Eukanuba, Pro Plan ...
   » STRONA GWNA » KOT » PIELGNACJA » Higiena » » Recenzje Moje Konto  |  Zawarto koszyka  |  Zamwienie   
Kategorie
PIES

KOT

  YWIENIE

  ODYWKI, WITAMINY

  AKCESORIA

  PIELGNACJA

    Higiena

    Preparaty ochronne, rodowiskowe

    Przybory pielgnacyjne

    Szampony i odywki

    Preparaty przeciw pasoytom

  KOCIA TOALETA

  ZABAWKI

  DRAPAKI

  KSIKI, CZASOPISMA

ZWIERZTKA

PREZENTY

PTAKI DZIKIE

Producenci
Nowoci wicej
ORIJEN Cat Tundra 1.8kg
ORIJEN Cat Tundra 1.8kg
139,90z
Wyszukiwanie
 
Wpisz sowo aby wyszuka produkt.
Wyszukiwanie Zaawansowane
Informacje
Jak kupowa
Dostawa i wysyka
Sklepy w Poznaniu
Regulamin sklepu
Kontakt
sklep@superkarmy.pl

tel. 61 855 15 44
tel. 600 466 983

NASZE SKLEPY ZOOLOGICZNE
W POZNANIU


SMOCHOWICE
ul. Chodzieska 29
60-418 Pozna

pn-pt 11.30-18.30
so 10.00-14.00
tel./fax 61 855 15 44
tel. 600 466 983

RATAJE
Os. Owiecenia 53
61-208 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 887 11 22
tel. 600 466 983

WINOGRADY
Os. Wichrowe Wzgrze paw. 103
( wjazd od
ul. Murawa )
61-699 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 66 67 903
tel. 600 466 983

WINOGRADY-NEWA
Os. Wichrowe Wzgrze 121 paw.19
( wjazd od
ul. Poabskiej )
61-699 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 630 39 38
tel. 600 466 983

WINOGRADY
Os. Pod Lipami 104 A
( wjazd od
ul. Sowiaskiej )
61-640 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 600 466 983


WINIARY
ul. Pitkowska 105
60-648 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 600 466 983
tel. 668 582 988

WIERCZEWO
Ul. Leszczyska 192
61-411 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 61 832 59 27
tel. 600 466 983

STAROKA
Ul.Starocka 235
61-361 Pozna

pn-pt 10.30-18.30
tel. 660 047 608
BIOFAKTOR OTOSOL pyn do czyszczenia uszu 100ml 31,00z
od Beata Krawczyk Data Dodania: pitek, 25 wrzesie 2009
wietny preparat do czyszczenia, dezynfekcji i pielgnacji uszu u psw i kotw. Mona go uywa na dwa sposoby:
1) tak jak zaleca producent - wkropli do uszu, wymasowa, pozwoli psu wytrzepa rozpuszczon woskowin i na koniec wytrze w rodku suchym wacikiem;
2) albo te wyczyci uszka wacikiem zwilonym preparatem (w przypadku mniejszego zabrudzenia ten sposb w zupenoci wystarcza).
Polecam !!! rodek wysokiej jakoci w przystpnej cenie !!! Starcza na dugo !!! Dziaa !!! Przetestowany na dwch owczarkach niemieckich, ktre dziki niemu nigdy nie miay powanej infekcji uszu !!!

Ocena: 5 z 5 Gwiazdek! [5 z 5 Gwiazdek!]
Powrt Napisz Recenzj

Do Koszyka

Koszyk wicej
...jest pusty
Polityka Prywatnoci

Dostawa,Patno

Zaloguj si
Adres E-mail:
Haso:

Nie pamitasz hasa?

Bezpieczne logowanie

Nowe konto
Sklepy - Pozna

Dowz - Pozna

Producent
Inne produkty
Powiadomienia wicej
Informuj mnie o aktualizacjach produktu BIOFAKTOR OTOSOL pyn do czyszczenia uszu 100ml
Dla Znajomego
 
Powiedz o tym produkcie komu, kogo znasz.
Recenzje wicej
BIOFAKTOR OTOSOL pyn do czyszczenia uszu 100ml
wietny preparat do czyszczenia, dezynfekcji i pielgnacji u ..
5 z 5 Gwiazdek!

Copyright © 2005 CDG Pozna
Powered by Webkreacje.pl